• Nieuws

    Nieuws

In 2018 bestaat BoekStart 10 jaar. Om dit te vieren verstoppen de Drentse bibliotheken in diverse BoekStartkoffertjes een gouden wikkel. De vinder van zo’n wikkel ontvangt een leuk verrassingspakket.

Vier basisbibliotheken hebben één pakket en meerdere gouden wikkels ontvangen. De overige bibliotheken alleen gouden wikkels en mijlpaalkaarten.

Actieperiode: 8 t/m 29 september 2018

Doelgroep: Ouders met baby’s (tot 18 maanden)

Promotie en publiciteit

Met de actie willen we BoekStart als succesvol bibliotheekproject aandacht geven in de media. We hebben hiervoor een aantal materialen ontwikkeld. De persberichten en headers voor social media kun je downloaden via de webshop. Hier is ook een slide voor de narrowcasting beschikbaar. 

De bibliotheken ontvangen een promotiepakket met 5 affiches en 25 flyers. Mocht je meer exemplaren willen, bestel die dan zo snel mogelijk via de webshop. .

Provinciaal besteden we daarnaast aandacht aan de actie met een speciale actiepagina www.bibliothekendrenthe.nl/boekstart10jaar en via de digitale nieuwsbrief. Op de websitepagina staan o.a. de actievoorwaarden en worden foto’s van de vinders gepubliceerd.