• Nieuws

    Nieuws

Op zaterdag 15 september gingen René Karst en Carola Smit met muzikaal begeleider Dick Plat nog één keer op tournee door Drenthe.

Van de succesvolle theatertournee Letter voor letter is een cd gemaakt en fans van René Karst en Carola Smit konden zaterdag gratis een gesigneerd exemplaar ophalen.

René en Carola bezochten zaterdag de Taalhuizen en Taalpunten in de bibliotheken van Meppel, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Roden en Assen. Ze zongen twee liedjes en de bezoekers konden op de foto met hun idolen. In totaal hebben de zes bibliotheken zo’n 250 bezoekers ontvangen.

In het RTV Drenthe-radioprogramma Hemmeltied was even voor 11 uur een live interview met René en Carola te horen en later op de ochtend werden Evelien Huizenga van Biblionet Drenthe en taalhuiscoördinator Anna Zagrajek geïnterviewd.

De taalhuis- en –puntcoördinatoren zijn druk in gesprek geweest met de bezoekers en wisten daarbij resultaten te boeken. Daarnaast hebben de bibliotheken met deze activiteit heel veel mensen een geweldige dag bezorgd.

meet en greet meppel 1 meet en greet meppel 4 meet en greet meppel 7