• Nieuws

    Nieuws

Onder het motto ‘900.000 verhalen in je achtertuin’ organiseren de Drentse bibliotheken een grote ledenwerfactie. Met de actie willen de bibliotheken zowel nieuwe leden werven als het publiek laten weten dat ze over een geweldige schat aan verhalen beschikken.

Groot aanbod

Wie lid is van de bibliotheek kan een keuze maken uit heel veel boeken, e-books, tijdschriften, dvd’s en muziek. Als lid kun je in iedere Drentse bibliotheek lenen en terugbrengen. Behalve lenen uit de collectie van de eigen bibliotheek kun je ook alle materialen uit heel Drenthe gratis aanvragen.

Naast het uitlenen is de bibliotheek plek waar mensen heen kunnen om te ontdekken, te ontmoeten, te ontspannen en zich te ontwikkelen. In dat kader organiseren bibliotheken activiteiten als computercursussen, taallessen en voorleesuurtjes.

Ledenwerfactie

Iedereen die tussen 12 november en 12 januari een betaald lidmaatschap neemt, krijgt een grote krat met bloembollen. Want een goed verhaal geeft kleur aan je leven én aan je achtertuin.

De actie geldt voor alle bibliotheken in Drenthe. Meer informatie hierover is te vinden op www.bibliothekendrenthe.nl/lidworden.