• Nieuws

    Nieuws

De Rabobankvestiging in Gieten verhuist per 6 januari 2020 naar de bibliotheek aan de Eexterweg 12. Hiermee betrekt de bank een toekomstbestendige locatie die bijdraagt aan de maatschappelijke doelstellingen van zowel de bank als de bibliotheek.

Lammie van der Tuuk (r), manager Biblionet Drenthe en Menke Hoekstra (l), manager Particulieren Rabobank, zijn content met het partnership rondom het nieuwe adviespunt van de bank. 

Maatschappelijke locatie versterkt de verbinding

“We zijn blij dat het adviespunt vanaf 6 januari voor onze klanten wordt geopend in een omgeving die past bij de doelgroep die ons kantoor nog fysiek bezoekt”, geeft Menke Hoekstra, manager Particulieren en coördinator kantoren van de bank, aan. “Daarnaast draagt de locatie bij aan de maatschappelijke doelstellingen van zowel de bank en de bibliotheek: dichtbij en betrokken en we kunnen elkaar hierin goed versterken”, merkt Lammie van der Tuuk, manager van de Bibliotheek Gieten, op.

Menke Hoekstra geeft aan dat de vertrouwde gezichten van de bankhal in Gieten de klanten graag verwelkomen in de vernieuwde bibliotheek voor adviesvragen. Voor adviesgesprekken kan er eventueel op afspraak gebruik gemaakt worden van een spreekruimte op dezelfde locatie. Daarnaast kunnen deze gesprekken ook thuis bij de klant of via videogesprek gevoerd worden.

Lees het hele bericht op www.rabobank.nl.